Over AddSpice
Wie is Veerle?

Veerle Van den Bosch, zaakvoerder van AddSpice, heeft een achtergrond van meer dan 20 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit waar ze bedrijfsleider was van een social profit KMO van 90 medewerkers.

Als master in de Psychologie en bachelor in de orthopedagogie is ze gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, met oog voor maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Met het hoofd in de wolken en de voeten op de grond is de werkwijze, actiegericht maar met grote ambities.

AddSpice wil bedrijven, teams en individuen laten groeien naar de ‘voorlopig’ beste versie van zichzelf. En dit met slimme en hands on bedrijfscoaching en advisering.

AddSpice voegt kruiding en waarde toe via tijdelijke opdrachten waarbij ze een katalysator wil zijn binnen een toekomstgerichte bedrijfsvoering.

AddSpice denkt aan oplossingen buiten de platgetreden paden, stuurt aan op omdenken en houdt van een snuifje rock’ n rollén een maatschappelijke touch. 

Binnen bedrijven legt ze vooral de nadruk op de koppeling tussen de steeds meer voelbare krapte op de arbeidsmarkten slimme, kostenbewuste oplossingen die bedrijven hiervoor kunnen installeren. Dat deze oplossingen bijdragen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekendheid.

AddSpice DNA

Analytisch & actiegericht

Met een scherpe blik van buitenaf en een sterke focus op de afgesproken doelstelling breng ik sterktes, uitdagingen, belemmeringen en kansen in kaart.

Connect the dots

Een bedrijf bestaat uit mensen, intern en extern. Ik geloof in interne synergieën van operationele kennis en strategische visie. Deze verbind ik graag in analyse en plan van aanpak.

Kritisch reflectief & toekomstgericht

Vanuit een permanente drive om te verbeteren lever ik toegevoegde waarde aan uw toekomstgerichte bedrijfsvoering.

Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus je hebt de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die mogelijk niet nodig zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden. Meer informatie

Alle cookies accepteren

Deze items zijn nodig om de basisfuncties van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor jou en je interesses.

Met deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.