Incompany project Inclusief Jobredesign

Je functies anders inrichten, zodat je wél geschikte medewerkers vindt binnen een groep van mensen met zeer divers talent.

Header image
Opleiden alleen is het niet het nieuwe werven. Jobredesign is een onmisbaar puzzelstuk in een moderne bedrijfsstrategie. Enerzijds om huidige medewerkers geboeid aan boord te houden en anderzijds om divers talentop een vernieuwende manier te kunnen aantrekken.
Wist je dat in veel kennisberoepen je medewerkers gemiddeld 20% van hun tijd bezig zijn met taken die hen niet boeien, weinig motiveren en onder hun expertise niveau zijn?
Dat kan anders…
In een project inclusief jobredesign gaat een pilotteam onder begeleiding van AddSpice aan de slag met herdesign van taken om zo ondersteunende functies in team te creëren. Samen met HR zorgt Addspice vooreen connectie met nieuwe rekruteringspartners en een introductie rondkosten bewust aanwerven via werkplekleren.
Tijdens de aanwerving van de nieuwe medewerkers isAddSpice er om in de praktijk te ondersteunen waar nodig.

Onze andere expertises

Incompany project participatieve organisatiestructuur

Je organisatie herinrichten met een meer participatieve structuur inclusief goede afspraken rond mandaten en werkwijzen.

Expert Diverscity/VVSG Reïntegratiebeleid

Ontwerp en implementatie van een re-integratiebeleid bij openbare besturen.

Project coaching organisatie overstijgende teamwerking

Coach en klankbord bij het opzetten ‘nieuw samengestelde’ teams voor organisatie overstijgende projecten.

Keynote ‘ Time to change the winning team ’

Een inspirerende keynote voor innovatieve bedrijven die arbeidsmarktkrapte en inclusiviteit op een slimme manier willen verbinden.

Heb je deskundige begeleiding nodig voor je bedrijf? Zoek niet verder.

Hoor van onze tevreden klanten

Contacteer Veerle

“Veerle brengt met een fijne dynamiek nieuwe inzichten in ons bedrijf. Haar energie zorgt ervoor dat iedereen mee is in het anders inrichten van functies. Zo zetten we een succesvolle stap naar meer inclusief werkgeverschap én tackelen we onze uitdagingen op vlak van rekrutering”

Michel Höftmann

Managing Director IC Verzekeringen

“Als voormalig directeur bij Formaat werkte ik samen met Veerle in ons organisatie-overstijgend partnerschap ‘Talentboost’.  Veerle heeft de skill om verschillende organisaties rond eenzelfde doelstelling te verbinden in functie van een nieuwe innovatie dienstverlening. Mét succesvolle resultaten.”

Axel Dingemans

Voormalig directeur Formaat– Manager Onderwijs Arbeidsmarkt bij Stedelijk Onderwijs Antwerpen

‘Vanuit haar expertise rond re-integratie, en haar eigen ervaringen als bedrijfsleider, begeleidde Veerle ons bij het ontwerpen van een beleid én praktijk op maat van Lokaal Bestuur Temse. Haar enthousiasme én kritische vraagstelling maakte dat we een kwaliteitsvol beleid op poten konden zetten. Bij de implementatie verzorgde ze op inspirerende wijze de training voor alle leidinggevenden. Zo nam ons aanwezigheidsbeleid een gedragen start.”

Esther Hiel

HR manager lokaal bestuur Temse

“Veerle wist alvast de leidinggevenden bij provincie Antwerpen te inspireren. Haar visie en aanpak zijn verfrissend, haar manier van aanbrengen enthousiasmerend. Ze brengt een pragmatische en realistische insteek in een complex thema!”

Maarten Puls

Provinciegriffier Provincie Antwerpen
Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus je hebt de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die mogelijk niet nodig zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden. Meer informatie

Alle cookies accepteren

Deze items zijn nodig om de basisfuncties van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor jou en je interesses.

Met deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.